Emisiunea Ranger pe 1TV Bacau

image 1 ranger

“RANGER” este un program TV realizat din ideea de a arăta publicului larg frumuseţea naturii sălbatice. Emisiunea prezintă fauna, peisaje, arii naturale protejate aflate la doar câţiva kilometri de Bacău. Telespectatorii sunt in mijlocul actiunii în lupta împotriva braconajului, sau alături de voluntarii ecologişti în alte activităţi pentru protecţia mediului. Emisiunea promovează recreerea în natură prin practicarea pescuitului sportiv, a sporturilor nautice, sau a altor modalităţi de relaxare şi menţine ca principiu de bază responsabilitatea.
realizator emisiune

Gabriel Griţcu, realizatorul emisiunii “RANGER”, a iniţiat acest proiect in urma experienţei acumulate în 12 ani de pescuit sportiv şi 7 ani de activism în domeniul protejării vieţii sălbatice. Difuzat pentru prima dată în martie 2009 pe postul local 1 TV Bacău, programul este o coproducţie a televiziunii 1 TV Bacău şi a Centrului Regional de Ecologie Bacău.


“RANGER” se bucură de o audienţă remarcabilă în condiţiile în care este în emisie începând cu ora 19.30 (marţi şi joi), în acelaşi timp cu emisiunile de ştiri difuzate pe posturile naţionale de televiziune.

image 3 ranger